Zľavy od 10 - 50% na viac ako 300 titulov. Hľadajte, klikajte, doplňte si vinylovú zbierku tu ZĽAVY/VÝPREDAJ
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
PO - SO:10,00 -18,00
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 49,00 EUR a máte dopravu ZADARMO

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

internetového obchodu vinyloveplatne.sk

Kto spracúva Vaše osobné údaje a ako ho môžete kontaktovať?

Vaše osobné údaje spracúva podnikateľ Ing. Jozef Pešta - House of FUN, s miestom podnikania Veternicová 3114/9, 841 05 Bratislava-Karlova Ves, IČO: 34 858 741, DIČ: 1020258074, IČ DPH: SK1020258074, zapísaný v Živnostenskom registri Okresného úradu Bratislava pod č. 104-16163, ktorého môžete kontaktovať na adrese jeho miesta podnikania, adrese jeho prevádzkarne Zámočnícka 11, 811 03 Bratislava-Staré Mesto, e-mailom na adrese info@vinyloveplatne.sk alebo telefonicky na tel. č. 0903 471 294.

Na aký účel budú spracúvané Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje budeme spracúvať na účel vybavenia Vašej požiadavky, objednávky alebo podnetu, na účel plnenia zmluvy, na účel ochrany práv a právom chránených záujmov alebo na účel plnenia našich povinností. Ak ste nám udelili súhlas, Vaše osobné údaje môžu byť použité v súlade s udeleným súhlasom.

Čo nám umožňuje spracúvať Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje nám umožňujú spracúvať právne predpisy, a to v prípade, ak je spracúvanie nevyhnutné na plnenie zmluvy uzatvorenej s Vami alebo aby sa na základe Vašej žiadosti vykonali opatrenia pred uzatvorením zmluvy, a tiež v prípade, ak je spracúvanie nevyhnutné na plnenie našich povinností.

Ak ste nám udelili súhlas so spracúvaním Vašich osobných údajov, Vaše osobné údaje budú spracúvané na základe Vášho súhlasu.

Vaše osobné údaje môžu byť tiež spracúvané z dôvodu oprávneného záujmu, ktorý môže súvisieť s ochranou práv alebo právom chránených záujmov.

Komu Vaše osobné údaje budeme poskytovať?

Vaše osobné údaje môžeme poskytnúť osobám, ktoré sa budú podieľať na ich spracúvaní a iným osobám alebo subjektom, ak to ustanovuje alebo umožňuje právny predpis, najmä našim spolupracovníkom. V rozpore s právnymi predpismi však vaše osobné údaje nikomu neposkytneme.

 Ako dlho budeme uchovávať Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje budeme uchovávať počas doby, kým bude existovať naše oprávnenie alebo povinnosť ich spracúvať, najmä počas doby plnenia zmluvy, počas doby na uplatnenie právnych nárokov alebo počas doby, ktorú určuje právny predpis.

Ak sa spracúvanie Vašich osobných údajov uskutočňuje iba na základe Vášho súhlasu, Vaše osobné údaje budeme spracúvať najdlhšie do času, kým ho neodvoláte. Udelený súhlas so spracúvaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom uvedených kontaktných údajov. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

Aké sú Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov?

Medzi Vaše práva patrí právo požadovať od nás prístup k osobným údajom, ktoré sa Vás týkajú, právo na opravu osobných údajov, právo na vymazanie osobných údajov alebo právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov, právo namietať spracúvanie osobných údajov a právo na prenosnosť osobných údajov. Ak sa domnievate, že došlo k porušeniu Vašich práv pri spracúvaní osobných údajov, môžete sa obrátiť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Je potrebné, aby ste nám Vaše osobné údaje poskytli?

Poskytovanie Vašich osobných údajov môže vyžadovať právny predpis, zmluva alebo uskutočnenie úkonov pred jej uzatvorením, prípadne splnenie iného účelu ich spracúvania, najmä vybavenie Vašej požiadavky, objednávky, podnetu, plnenie zmluvy alebo našej povinnosti. Ak má byť naplnený účel spracúvania, je nevyhnutné poskytnutie Vašich osobných údajov. Následkom neposkytnutia osobných údajov môže byť nemožnosť splnenia Vašej požiadavky, naplnenia účelu ich spracúvania, porušenie zmluvy alebo právneho predpisu.

Súbory cookies

Webové stránky vinyloveplatne.sk používajú súbory cookies na účely

-    merania návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových stránkach,

-    zabezpečenia základných funkčnosti webových stránok.

Zber súborov cookies je možný na základe nášho oprávneného záujmu na tom, aby boli webové stránky funkčné a aby ich návštevníkom poskytli maximálny komfort pri prehliadaní. Webové stránky je však možné používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webových stránok - tento režim je možne buď nastaviť v rámci nastavenia webového prehliadača alebo je možné zrušiť používanie cookies prostredníctvom našich webových stránok v ich dolnej časti. Súbory cookies nevyhnutné pre funkčnosť webových stránok budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú pre fungovanie webu.

Ak návštevník zakáže používanie súborov cookies nevyhnutných pre fungovanie webových stránok, nie je možné v takom prípade zaručiť plnú funkčnosť a kompatibilitu webových stránok.

Cookies, ktoré sa zbierajú za účelom merania návštevnosti webových stránok a vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových stránkach, sú posudzované v podobe hromadného celku a v anonymnej podobe, ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca. Zhromaždené cookies súbory sú spracované poskytovateľom služby Google Analytics, prípadne iným subjektom.

Zasielanie marketingových ponúk („newsletter“-ov)

Ak nám udelíte súhlas, budeme Vám zasiela tzv. „newsletter“-y s informáciami o našich novinkách, akciách, prípadne iných ponukách, či iné reklamné/marketingové správy. Za týmto účelom budeme spracúvať Vaše osobné údaje v rozsahu: e-mailová adresa.

Ak o ďalšie posielanie nebudete mať záujem, pokojne sa odberu môžete odhlásiť (odvolať Váš súhlas), a to prostredníctvom našich kontaktných údajov alebo prostredníctvom na to učeného odkazu v jednotlivých e-mailoch.

V prípade, ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadne spracúvania Vašich osobných údajov alebo Vašich práv a povinností, neváhajte nás kontaktovať.

Novinky z nášho blogu

Náš Record Store - kamenná predajňa a miesto pre osobné odbery
Náš Record Store - kamenná predajňa a miesto pre osobné odbery
Sme oveľa viac ako on-line shop s vinylovými platňami. Sme aj Record Store - máme klasický kamenný obchod priamo v center Bratislavy. čítať celé
Jazz Images - label pre zberateľov klasického jazzu
06.07.2020 News on vinyl
Jazz Images - label pre zberateľov klasického jazzu
Jazz Images je gramolabel, ktorý na hudobný trh prináša jazzové albumy najmä z 50 - 60-tych rokov minulého storočia. Na rozdiel od iných licenčných vy... čítať celé
Happy B-day mr.walkman
Happy B-day mr.walkman
1. júla 1980 fy Sony priniesla na trh legendárny prehrávač MC kaziet, prvý walkman. Model s typovým označením TPS-L2 sa predával naprieč planétou a na... čítať celé
Súhlas na odber nášho newsletteru.
Zachová Vám kontakt s našimi zľavami a informáciami o vinylových burzách v Bratislave
KAMENNÁ PREDAJŇA/OSOBNÉ ODBERY

Zámočnícka 399/11

811 03 Bratislava

Otvorené:

Pondelok - Sobota: 10,00 -18,00

Nedeľa: 10,00 - 16,00

Kde nás nájdete

KONTAKTY
Logo
www.vinyloveplatne.sk
PO - SO:10,00 -18,00
Copyright © Vinyloveplatne.sk
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk